Yvonne

Född 1965 i Dalarna. Flyttade till Stockholm 1990 och började då min karriär inom vården. Våren 2001 tog jag sjuksköterskeexamen på Ersta-Sköndal Högskola och har sedan dess arbetat som sjuksköterska i olika verksamheter.

Men efter några år inom sjuksköterskeyrket så kände jag att det var något mer jag skulle göra, något med mina händer och jag visste att det inte var vanlig massage, utan något som gick djupare som läkte på grunden, känslomässigt helande.

Under en Indienresa 2008 kom jag på att det var Rosenmetoden som jag ville hålla på med. För att detta skulle var möjligt rent praktiskt  så sa jag våren 2009 upp mig från mitt fasta arbete som sjuksköterska och samma vår gick jag min introduktionskurs i rosenmetoden,  där också Marion Rosen då 95 år var med (grundare till metoden) för allra sista gången. Jag fick också en behandling av henne och kände då att detta var rätt och något som jag önskade fortsätta med.

Rosenmetoden är enligt mig en underbar metod som har haft stor betydelse för mig och min personliga uveckling och växt. Utbildningen med kurserna och de egna behandlingarna i Rosenmetoden har hjälp mig att våga vara den jag är, tycka om mig själv, känna och verbalisera känslor m.m

Jag har sedan 25-årsåldern varit en sökare och intresserad av andlighet, personlig utveckling osv. Har sök upp och dragit mig till sådana miljöer och kurser där detta har varit möjligt.

Jag tror på människan som en helhet av kropp, själ och ande och på känslomässigt helande. En av vår viktigaste uppgifter här på jorden är att lära oss älska oss själva och öppna våra hjärtan enligt mig.

Från den 15 feb 2014 är jag certifierad Rosenterapeut. Andra utbildningar jag har gått är Plushealing 2010, Yogamassage 2011-2012, Helande massage 2013. Holy Fire Reiki Helaing 2017.

%d bloggare gillar detta: