Holy Fire Reiki Healing

Holy Fire Reiki Healing är en uppdaterad, snabbare och mer djupgående version än traditionell Reiki Helaing. Reiki kommer från Japan och betyder universell livskraft/livsenergi.

Den som ger Reiki är en kanal för den högsta källan av ljus och kärlek som flödar genom händerna. Reiki verkar på flera plan fysiskt, mentalt, känslomässigt och själsligt. Det är mottagaren och dess undermedvetna/högsta jag  som väljer att ta emot healingen och vad den bäst behövs för sin personliga utveckling och läkning.

Reiki stödjer kroppens självläkande förmåga, balanserar energisystem och stärker immunförsvaret. Den arbetar på obalanser och hjälper till att lösa upp blockeringar så att det flödar lättare.

Reiki kan ge effekt på välbefinnande, stress, sömn, blodtryck, smärta och livsenergi.

Reiki stödjer den läkande processen både fysiskt/psykiskt och själsligt så att vi kan bli oss själva de vi är menade att vara och i vår kraft.

Reiki är godkänd som friskvård av skattemyndigheterna.

Så går en behandling till
Klienten ligger på en massagebänk med kläderna på och en filt först på rygg och sen på mage. Behandlaren lägger händerna på kroppen i olika positioner. Reiki kan även ges på distans.

%d bloggare gillar detta: