Helande Massage

marion händer

Helande massage är en kroppsbehandling där det ingår muskelmassage  därefter fortsätter man med en djupare energibehandling in i den muskel eller muskelområde som är mest spänt. Man håller och trycker på den spända muskeln i flera minuter för att få den att pulsera och släppa och få igång kroppens energiflöde.
Denna behandling är mycket avslappnade och påverkar hela människan både fysiskt och mentalt.Behandlingen balanserar kroppens energier och tar bort blockeringar i patientens energiflöde då stimuleras kroppens egna läkande krafter.

Så här går en behandling till:
Klienten kan välja vilken del på kroppen som den önskar behandling på exempelvis rygg/nacke eller ben. Klienten ligger på massagebänk i underkläderna det område på kroppen som ej behandlas täcks med handduk. Man börjar alltid med ett uppvärmande bindvävsgrepp utan olja därefter klassisk massage med olja ca 10-15 minuter sen börjar energidelen av behandlingen som är den längsta delen av behandlingen. Man avslutar med en stunds healing på energifältet.

Denna metod har utvecklats av Hans Axelsons som har startat och driver Axelsons Gymnastiska Institut där han också håller kurser i metoden.

%d bloggare gillar detta: