Referenser

”Tack, Yvonne! För att du alltid möter upp med total närvaro och leder behandlingarna intuitivt, vad som är bäst just i stunden. Du har verkligen hjälpt mig komma vidare i min personliga utveckling. Jag vill härmed varmt rekommendera dig!”
Sonja Lundström, Solna

”Yvonne är superduktig, professionell, lyhörd: hon anpassar behandlingen efter ens behov. Yvonne vidareutvecklar sina kunskaper hela tiden dessutom. Jag rekommenderar henne starkt!!”
Marie Eriksson

”Yvonnes behandlingar har hjälpt mig att lära känna mig själv bättre. Jag har i ca 2 år gått hos Yvonne och längtar fortfarande efter nästa session. För det mesta har jag valt Rosenmetoden. Yvonnes professionella bemötande har skapat ett stort förtroende, vilket gör att jag känner mig trygg med att visa känslor och samtala. Det är fascinerande med sambandet kropp och själ, hur lätt jag kan känna mig i kroppen efter en behandling och hur Yvonnes inkännande händer väcker minnen och känslor till liv. En annan fördel med Yvonne är hennes breda kompetens. Jag har flera gånger njutit av Yogamassage, Healing och Helande Massage. JAG KAN VARMT REKOMMENDERA DIG ATT BOKA TID HOS YVONNE”.
Ingvar terapeut snart 50.

Lämna en referens
Skriv gärna vad du tyckte om den behandling du har fått hos mig, genom att fylla i formuläret nedan. Jag läser allt men publicerar inte allt. Skriv bara sånt du kan tänka dig få publicerat här.

 

%d bloggare gillar detta: